Nedräkning till tävling

Idag är det precis en månad kvar till årets första tävling som blir Vasaloppet Öppet spår. 25 februari är det dags. Det ska bli riktigt kul att köra Vasan igen. Med noll mil i benen eller man kanske ska säga meter än så länge känns det ändå som att jag har läget under kontroll. Herregud det är ju ” bara ” 90 km skidåkning. No problem!! Taktiken för i år är att äta mindre bullar efter vägen och köra mycket stakning. Jag tävlar bara med mig själv. Jag vill och jag ska slå min gamla tid! Det får kosta blod, svett och tårar! 🙂 Mycket pannben och det är tur att jag är riktigt tjurig på tävlingsbanan! Samtidigt så har man det riktigt trevligt där ute i spåret med alla som hejar, bjuder på choklad och är generösa vilket gör att man drar på leendet X antal gånger efter vägen. Det är ju roligt att tävla 🙂

Tävlingskalendern börjar fyllas på inför året – med små och lite större tävlingar –  och jag längtar verkligen att få tävla. Det är ca 5 månader kvar till Ironman Nice ( som för övrigt är slutsåld ) som blir nästa stora tävling och då ska den här fröken vara i toppform. Vi blir ett bra gäng från SPIF som åker ner och ska tävla. Jag blir ensam tjej tillsammans med 12 eller om det var 13 grabbar från SPIF som ska kämpa. Den banan kommer bli en bra utmaning. Och det verkar som att jag får med mig en liten hejarklack också!! Underbart!! Fina vänner man har 🙂 Kollade in startlistan för min age group 30-34 och vi var 41 tjejer anmälda.

Det enda jag kan tänka på nu när jag inte får träna på ett par dagar är just träning!! Jag vill träna!!!! Nu nu nu!!! Men nästa vecka är jag tillbaka på träningsbanan igen….förhoppningsvis lite starkare efter en behövlig vila!! Men tänk att det ska vara så svårt att vila!

20130125-222127.jpg

1 tanke på “Nedräkning till tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s