Ett litet axplock och ny darling?

Nu har kroppen fått vila i fyra dagar. Jag vet inte när det hände senast. Längesen var det ialla fall. Jag känner verkligen hur kroppen skriker efter träning nu. Börjar få riktigt svårt att sitta still. Min kropp är inte gjord för att vara stilla……för länge! Den vill hålla igång. Jag vill springa ute i friska luften, jag vill simma och jag vill köra bra pass på trainern och på spinningcykeln.

Eftersom det inte kändes helt okej där dom opererade och även vid ögat ( som är alldeles blått och svullet ) så blev jag tvungen att ringa sjukvårdsupplysningen idag. Dom tyckte att jag skulle besöka en läkare så fort som möjligt. Så nu har jag fått en tid ikväll på sjukhuset. Det känns fantastiskt att man ska få tillbringa söndagskvällen på sjukan.

Annars så börjar det bli dags att ladda batterierna för en ny vecka. Sista veckan i januari! Jippi!! Det går åt rätt håll. Snart är det vår ( man kan ju önska och hoppas ialla fall ). I veckan är det full fart. Här kommer ett litet axplock från kalendern:

Styrelsemöte med SPIF och även klubbkväll med SPIF där man kommer få möjlighet att testa våra nya tävlingskläder som är riktigt snygga. Jag kommer köra igång med träningen igen…….om inte läkaren säger något annat ikväll. Det kommer vara full fart med klasser och träning i gymmet med PT-klienter. Det kommer bland annat bli uppstart av nya klienter. Imorgon kommer jag köra release av en ny corekoreografi.

Jag kommer hålla i 3-timmarsspinningen med SPIF på söndag. Det blir eventuellt en fikadejt med den här killen som har fått grymma lovord. 40-årskalajs och sen har jag hört att det väntas både ett bra löppass med ett supersnabbt sällskap och ett fint simpass där jag kommer ha hökögon på mig i veckan. Pihuuuuu!! Det ser helt enkelt ut som att det kommer bli en grym vecka.

Och i övrigt så har jag hittat min nya darling!! Han är riktigt riktigt fin!! Det känns som att jag har bestämt mig nu. Jag längtar så efter att vi ska ses och jag hoppas att det kommer bli snart. Han heter Cervélo!!! 🙂

Och så måste jag få säga GRATTIS till en grym tjej som jag brukar få äran att tävla i samma lag som under stafetter ( jag är dock i en helt annan division ) – Sanna Hallberg – som tog SM-GULD med Åsarna på skidstafetten under SM-veckan i Falun!! Ser verkligen fram mot att få köra någon tävling ihop snart.

Ha en skön söndagskväll!! Själv ska jag bege mig mot sjukhuset för att bli ompysslad!

Hepp hepp!!

Bea-152 (kopia)1 DSC_0074

 

20130127-190615.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s