Morgonmöte med chefen och sjukhusbesök

Men oj vad trött jag var när klockan ringde 05 imorse. Skulle vara på jobbet kl 06 så det var bara att kliva upp 🙂

Tillbringade kvällen på Sabbatsbergs Närakut där jag väntade på att dom skulle kika på såret. Mysig söndagsmiljö!

20130128-075132.jpg

20130128-075137.jpg

Igår när jag vaknade hade jag rätt så ont på det opererade området plus en grymt snygg blåtira. Förbandet och tejpen som dom hade plåstrat om mig med hade ramlat av under natten. Så jag fick tejpa mig själv igår. And guess what! Jo men då konstaterade dom att när tejpen och förbandet hade ramlat av så hade stygnen följt med. Så jag har alltså gått omkring med ett öppet sår vid tinningen. Bra!! Not!!

På sjukan ville dom att jag skulle kontakta Sollentuna så att dom skulle kika på det opererade området igen. Suck!!! Så det enda dom gjorde var att tejpa ihop såret igår. Sen fick jag gå hem! Fick höra att det nu eventuellt kunde bli ett ännu snyggare ärr.

Så nu sitter jag här – med en ihoptejpad tinning, blåtira på ögat, lagomt trött och har haft morgonmöte med chefen (mig själv ) och väntar på att Sollentuna Specialistklinik ska öppna så jag kan ringa dom. Så nu vet jag inte alls vad som händer. På något sätt måste jag försöka få in en liten Sollentunaresa under dagen – för nu ska dom få fixa iordning det här!

Jag som är så sjukligt träningssugen nu – kan knappt vänta längre. Jag hoppas inte det kommer göra att jag får skjuta på simträningen ännu mera, eller löpningen eller cyklingen!!!!

Hej från fightern!!

20130128-080522.jpg

20130128-080549.jpg

2 tankar på “Morgonmöte med chefen och sjukhusbesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s