Träna eller inte träna?

ÄNTLIGEN!!!

Tog mig ut till Sollentuna idag och träffade läkaren igen. Han tittade på såret och konstaterade att det läkte fint. Att stygnen nu var borta var inte mycket att göra åt. Det skulle inte sys en gång till. Han plåstrade om det opererade området igen. Det känns fint att man är ihoptejpad ialla fall.

Jag frågade hur jag kunde göra med träningen nu. Träna eller inte träna???

Jag fick klartecken för att TRÄNA!!!! Förutom simningen som jag ska vänta med några dagar. Men tjo hoooo!!! Det gick ett glädjerus genom kroppen.Nu är det bara att tuta och köra igen. Åhhh vad jag längtar efter att få komma igång. Kroppen skriker efter att få röra på sig.

Cystan är ivägskickad på provtagning så jag väntar fortfarande på svar på den. Men nu är jag så glad att jag får träna igen så imorgon ska jag skaka liv i kroppen. Tusan vad jag längtar!!!

20130128-205855.jpg

20130128-205903.jpg

20130128-205908.jpgIMG_8162

1 tanke på “Träna eller inte träna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s