Tuuuungt!!!

Efter si så där 8-9 timmar hängades gymmet blir man ganska trött i lilla huvudet. Musiken pumpar på i bakgrunden hela dagarna och jag är så fokuserad, peppar och pratar ( en hel del faktiskt ) när jag jobbar att jag nog inte kan nämna en endaste låt som har spelats under dagen. Efter en heldag på jobbet är det så jäkla skönt att ta sig iväg på egen träning. Släppa allt och bara fokusera lite på sig själv en stund. Hade bestämt mig för att köra ett löppass igårkväll så det var bara att knyta på sig löparskorna när jag kom hem.

Men tjena!!! Tröttare och segare ben än på länge. Det blev inte direkt någon raketfart under passet. Benen var som två blyklumpar. Jäklar vad jag fick kämpa. Låg och snittade på ca 4:50 fart och det kändes knappt som att jag kom framåt. Det blev en runda på 11 km innan kroppen och knoppen sa stop!!

Ja ja det är bara att ladda om för nästa löppass. Det kan ju inte alltid gå lätt. Men igår var det riktigt riktigt tungt. Piiiuuuhhhh!!!!

Och nu börjar en fantastiskt fin träningsvärk smyga sig på lite här och där. Benen känns inte direkt lättare idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s