Tre lag – En serie

Igår blev den en lång dag på jobbet. 8 PT-klienter, en spinningklass och ett möte. Därmed uteblev min egen träning men jag fick istället till en liten dejt med den här mannen. Alltid lika trevligt att ses!

Det blev mycket fotbollssnack och jag ser verkligen fram mot att gå på fotboll i sommar och Hammarbys premiärmatchen på Nya Söderstadion då dom möter ÖIS. Herregud nu ska ju Hammarby möta två av mina lag som jag håller en liten tumme på. ÖFK från Östersund och ÖIS från Göteborg. Tre lag i en och samma serie. Men jag tror stenhårt på Hammarbys målis 😉

Jag gillar att gå på olika sportevenemang. Tyvärr är jag alldeles för dålig på det. Skärpning på den fronten!!!

Nu ska jag skutta i löpardojjorna och ta mig ut på dagens första träningspass!!

20130131-083736.jpg

20130131-083818.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s