Från hunger till chins

Helgens lite längre träningspass sätter sina spår. Sjukt hungrig idag. Okej jag var riktigt hungrig redan i lördags. Är i och för sig alltid hungrig men nu är det lite mer än vanligt.

Igår var jag bjuden på tårtkalas och jag kunde liksom inte motstå frestelsen. Tårta, kakor och godis. Magen fick säga vad den ville…..och den var inte glad vill jag lova! Men Oj oj vad gott det var och det var så otroligt längesen jag åt tårta och kakor. Fyllde kroppen med massa snabba kolhydrater. Det var liksom inte bara en kaka som gick ner. Man skulle kunna säga att jag gick all in igår!

Man kan säga att jag gick mätt och belåten från kalaset 🙂 Tack Erika för godsakerna!

Nu väntar en ny vecka! Var på gymmet innan klockan 6 imorse. Tidigt tidigt! Det är så underbart lugnt och stilla när jag går till jobbet på morgonkvisten. Var så tidig att jag till och med hann dricka en kaffe ( till ) innan jag skulle börja jobba. Kommer tyvärr inte hinna med någon egen träning idag. Trist! Men så är det ibland. Okej – jag tjuvtränade på några chins imorse.

Min kollega Joel och hans klienter peppar mig till max varje gång jag ska göra chins. Känns fint att man har en sån grym hejarklack på jobbet!!

Hepp Hepp!!!

20130204-100452.jpg

20130204-100506.jpg

20130204-100510.jpg

20130204-100515.jpg

20130204-100520.jpg

20130204-100526.jpg

4 tankar på “Från hunger till chins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s