Nu är det nära……..

Det här med att mjukstarta veckan är inget för mig. Fullt ös från första början är det som gäller. Igår blev det inte många lugna minuter. 6 pt-klienter och tre timmar med klasser. Idag är det full fart igen. Har precis varit och kört morgonklass – spinning och core. Sen ska jag hinna med två klasser till innan klockan är 12.30. Eftermiddagen kommer spenderas i gymmet med pt-klienter för att sedan avsluta dagen med att hålla i SPIF-träningen ( styrka och spinning ) på Friskis Lindhagen med start klockan 19.30.

Däremellan ska jag hinna äta, äta och äta. Det går åt otroligt mycket energi en dagar som dessa. Och gissa om det går åt mycket träningskläder? Jo då! Man hinner svetta ner ett och annat plagg.

Insåg imorse att det börjar närma sig ordentligt. Nu är det nära!!! 20 dagar kvar. TJUGO DAGAR!!!!! Herregud!!! 20 dagar tills det är dags för Vasaloppet Öppet spår. Skidorna? Ja dom står där orörda i ett hörn hemma i lägenheten. Men jag känner mig så lugn! Det är ingen idé att stressa upp sig i onödan. Det blir helt enkelt en repris från förra året…..fast en bättre repris 🙂

Hepp Hepp!! Ur spår!!!

20130205-091352.jpg

20130205-091446.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s