Kämpa Nordea och löpargodis

Hade stora stora planer på att ta mig ut på ett löparpass imorse. Men skitvädret som var snö snö snö gjorde att jag bestämde mig för att jobba med lite administrativt istället. Jag är så sjukt less på detta snöande nu. Ge mig vår tack!!!! Hann med en kaffe med grannen Cicci innan jag tog mig in till stan.

Kommer från denna veckan köra spinning med Nordea på torsdagar! Riktigt skoj! Fullt i salen och bra kämpaglöd gjorde att tiden bara rusade iväg.

Ingen löpning imorse innebär att det får bli löparpass ikväll istället efter att jag ha varit på Skanska och jobbat. Tjoo hooo!! Eftersom jag bojkottar löpbanden ( det går verkligen inte att springa på löpband – det är så sjukt tråkigt ) så blir det ett härligt utomhuspass i friska luften istället. Jag hoppas vädret blir bättre.

Smet förbi löplabbet nyss och kikade på nya löparskor. Det är ju bättre än att gå in i en godisaffär ( och då är jag en riktig gottegris ). Det är så många härliga färger på skorna. Det blir verkligen roligare att springa i ett par snygga färgglada skor! Vill ha vill ha vill ha!!! Löpargodis helt enkelt!!!!

20130207-133243.jpg

20130207-133249.jpg

20130207-133258.jpg

20130207-133418.jpg

1 tanke på “Kämpa Nordea och löpargodis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s