Premiärat, casallkläder och spinningvecka

Idag har jag fått den stora äran att köra premiären av Sturebadet Hagas nya spinningcyklar. Riktigt bra cyklar och alla verkade nöjda med den nya investeringen ( även jag ). Fick även med mig en påse med nya kläder hem från Sturebadet. Den innehöll kläder från Casall och bland annat ett par riktigt snygga Casall Compression tights. Man tackar!!

Jag har tagit det lugnt på mina klasser idag på grund av min lilla förkylningen. Känner mig väldigt mycket bättre nu och jag räknar med att kunna starta upp träningen snart. Sjukt träningssugen.

I veckan kommer jag att hålla 7,5 timmar klasser på spinningcykeln. Herregud! Vad hände? Insåg idag att jag inte suttit på trainern många timmar under 2013. Det har mest blivit spinningtimmar senaste tiden. Jag har även fått några riktigt fina cykeltimmar nere på Fuerteventura. Sen gick det bort massa träningsdagar efter operationen, det har varit träningsläger och nu förkylning. Tiden bara rusar iväg och det dröjer inte länge innan det är tävlingssäsong. ……..längtar!!

20130211-205640.jpg

20130211-205648.jpg

20130211-205653.jpg

20130211-205712.jpg

1 tanke på “Premiärat, casallkläder och spinningvecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s