Härmed……

……Friskförklarar jag mig från förkylningen!!

Idag har jag kort och gott friskförklarat mig själv från förkylningen. Nu får det vara nog! Det firade jag genom att ta mig till simhallen imorse. Som vanligt var det lite folk och lugnt och skönt vid den tidpunkten. Men tusan vad
tungt det var att simma. Tycker alltid det är tungt första träningspassen efter att man har varit sjuk. Men nu är det full fart framåt som gäller 🙂 så jäkla gött!!

Sov väldigt lite häromnatten. Kan säga att jag var något trött igår.
Somnade i soffan när jag kom hem vid 18-tiden. Vaknade till vid 20. Gick upp. Borstade gaddarna och gick och la mig igen. Vaknade utvilad deluxe imorse klockan 6.30. Och som alltid har jag sovmorgon ( det vill säga sova längre än till klockan 5 ) och egen träningstid på torsdagsförmiddagen. Så det var ju perfekt att jag mådde bättre idag.

Nu ska jag köra ett svettigt spinningpass med Nordea. Idag väntar intervaller à la 1 och 2 minuter, en lång lång backe och sedan tillbaka till 1 och 2 minutersintervaller.

Hepp Hepp!!

20130214-104548.jpg

20130214-104554.jpg

20130214-104558.jpg

20130214-104804.jpg

4 tankar på “Härmed……

  1. Härligt att höra! Åh, Kronobergsbadet visste jag inte ens fanns. Perfekt! Har letat efter ett bad i närheten av mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s