Slaskigt värre

Åhh vad jag sov gott inatt…..tills jag vaknade klockan 4 och var skithungrig! Låg vaken en stund, försökte somna om men det gick inte. Så det var bara att ta sig upp och stoppa någonting i magen. En tallrik havregurt och müsli fick dämpa min hunger. Gick och la mig igen och somnade på direkten.

Vaknade imorse vid 8.30 tiden och kände mig riktigt utvilad……och hungrig! Som frukost nummer två fick det bli havregrynsgröt. Det märks direkt när jag börjar öka upp träningsdosen. Tusan vad hungrig jag blir….och det gäller verkligen att ge kroppen energi så den orkar att träna och så att jag kan prestera bra på träningen. Uppenbarligen hade jag nog ätit för lite senaste dagarna.

Termometern visade på plusgrader idag. Underbart! Det såg ut att vara slaskfritt ute. Drog på mig Kari Traa understället, ytterplagg och pannband dagen till ära. Tog mig iväg på dagens första träningspass – ett löparpass. 20 km i ganska lugnt tempo. Skön asfaltslöpning trodde jag – nääää då – det blev en riktig slaskrunda. Slask och plask! Det kändes som att jag kunde bada i skorna. Nu är det viloläge i soffan en stund …..eller man skulle kunna kalla det chokladbollskoma efter en fikadejt med Maria……..sen väntar ett pass på trainern. Sämre lördagskväll kan man ju ha liksom 😉

Imorgon kommer jag hålla i 3-timmarsspinningen för SPIF med start kl 9.15. Det utlovas ett bra träningspass!

Sen måste jag ta mig ner i källarförrådet imorgon och hämta upp skidpjuckerna och alla andra skidgrejer. Komigen nu – hur svårt ska det vara att ta sig i kragen och göra det? Uppenbarligen väldigt svårt!

Hepp Hepp!!

20130216-180903.jpg

20130216-180907.jpg

20130216-183615.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s