Film från dagens simpass

Jag var en slagen hjälte efter dagens spinningpass. Efter lunchen var det så gött att lägga sig i soffan och återhämta sig. Åhhhh vad underbart! Det behövde både kroppen och knoppen. Cicci hörde av sig och ville ta en fika på eftermiddagen och sånt tackar man inte nej till. Lite smått nyvaken gick jag iväg och mötte upp henne på Rörstrandsgatan.

Tog en kaffe och idag kände jag att magen fick säga vad den ville. Jag var så sjukt sugen på något ”onyttigt” som jag egentligen inte får äta. Vi beställde in både semla och morotskaka. Yummi Yummi!! Några tuggor senare var det tomt på fatet……..kvar efter oss blev endast några ynka bär.

På vägen hem smet vi in på Ica och skulle handla lite. Där såg vi något som vi inte kunde motstå……sagt och gjort. På vägen hem från affären går vi med varsin vaniljmunk i handen. Gottegrisar!!! Jaaaa dåååå!!!! Hade lätt kunnat äta minst tre till.

Hann hem och packa väskan sen kom Rickard och hämtade upp mig. Dags för 90 minuter simträning med SPIF på Eriksdalsbadet: Det var ett riktigt bra pass idag. Men jag började känna mig lagomt seg på slutet. Då blev det tävlingsdags. Inte för min del men för några riktigt tävlingssugna.

Bjuder på en film från dagens tävling!!

 

Nu är det dags att krypa ner i soffan. Varva ner och återhämta sig. En ny vecka väntar och nu börjar uppladdningen på allvar inför Vasaloppet ÖS nästa måndag. Nu är det slut på bullar och semlor. Bra mat och lite lugnare pass väntar för mig denna veckan. Dags att tagga till ordentligt!!!

Redo för start!

Redo för start!

I väntan på Rickard

I väntan på Rickard

IMG_6496

Ynka tre bär blev kvar!

Ynka tre bär blev kvar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s