Jag har fått en ny samarbetspartner!

Jag har fått en ny samarbetspartner som jag varmt kan rekommendera:

Utskrift

 

ResorbSport är en vätskeersättning som innehåller kolhydrat-elektrolytlösningar som förbättrar vattenupptaget vid fysisk ansträngning. ResorbSport innehåller Magnesium som bland annat minskar risken för utmattning och trötthet.

Har man brist på magnesium är risken för muskelkramp större vilket gör att prestationsförmågan försämras. Magnesium har en viktig del i den vätskereglering som kyler ned kroppen under träning. Svett består bland annat av vatten, salt och magnesium. Ju mer man svettas, desto är risken att man ska drabbas av magnesiumbrist

För mig som tränar väldigt mycket och svettas extremt mycket är det här perfekt!!

20130219-085034.jpg

6 tankar på “Jag har fått en ny samarbetspartner!

  1. Grymt…
    Jag har faktiskt kört med Resorb både på Norseman och nere i Nice (alla tre gånger). Har faktiskt haft det som ersättning istället för vanlig sportdryck och det har fungerat kanon när jag svettas extremt.
    Ta med dig till träning så jag får prova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s