Prio 1

Känner mig riktigt sliten i kroppen idag. Inte bra!!! Planen att sova och vila mycket den här veckan har gått helt åt pipsvängen än så länge. Helt åt pipsvängen!!! Allt går inte planenligt!

Jag har kört 8 timmar klasser på två dagar nu. Sen hade jag en rätt så tuff träningshelg i bagaget också. Bästa uppladdningen inför vasan! 😉 ohhhh noooo!!! Men så är det här i livet. Man får helt enkelt göra det bästa av det hela.

Igår tränade jag SPIF:arna i styrka och spinning. Oj vad vi tränade rotationer, balans och rörlighet. Det blev även mycket coreträning och baksida axlar. Sen körde vi en timme spinning. Tuffa 60 minuter!!

Kan säga att jag var på topp när jag kom hem vid 22-tiden. Speedad till max! Fick i mig mat och försökte sen sova. Det gick så där. När klockan ringde 05 imorse var jag trött!

Morgonen har spenderats på gymmet med pt-klienter. Nu blir det snart lunchspinning sen är jag ledig på eftermiddagen innan jag ska på utbildning.

Prio 1 under eftermiddagen kommer vara att VILA kroppen!!! Och knoppen också för den delen 🙂 Jag ska lägga mig raklång i soffan och inte göra ett skit 🙂 Längtar!

20130220-093333.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s