BP-kvart

Men gissa om det var skönt att inte göra någonting igår eftermiddag. Låg i soffan och vilade hela eftermiddagen. Precis vad kroppen behövde. Jag känner att jag börjar gå in i tävlingsfokus nu. Jag tror jag åkte Vasaloppet 5 gånger under eftermiddagen. Gick igenom banan om och om igen. Jag förbereder mig alltid genom att gå igenom tävlingsbanan några gånger. Jag vill ju så gärna köra på personbästa på måndag.

Efter en eftermiddag i soffan blev det dags att ta sig i kragen. Dags för Bodypumpkvartal. Tog mig till Nordic Wellnes på Östermalm. Riktigt längesedan jag var på den anläggningen. Väl framme insåg jag att jag tagit med mig två vänsterskor – båda rosa. Herregud! Jag hade nog inte vaknat när jag packade ner skorna i väskan. Träna utan skor är ju ingen höjdare. Då kommer en tjej ( som också ska vara med på kvartalen ) fram till mig och frågar vad jag har för storlek. 37,5 piper jag fram. Men då kan du ju låna ett par skor av mig säger tjejen. Åhhh lyckan var total. Tack snälla för lånet av skorna!! Rosa var dom också 🙂

Det är alltid kul när man är på kvartalsutbildning. Man träffar alltid någon man känner som man inte träffat på ett tag. Igår träffade jag mina gamla kollegor Lisa och Joel. Riktigt skoj att ses. Sen var det min gode vän Oscar som skulle hålla kvartalen igår.

Vi körde igenom nya bodypumpen och jag måste säga att den var riktigt bra. Mycket nytänkande i övningarna. Gillas!! Jag tog det dock ganska lugnt. Måste ju spara så mycket energi som möjligt nu. Vill inte dra på mig en massa träningsvärk så här dagarna innan tävling. Jag fick även testa på att köra med den nya bp-utrustningen. Väldigt enkel och smidig. När vi var klara fick jag skjuts hem av Orre. Tack snälla du!!

Torsdag innebär sovmorgon i min kalender. Oj vad länge jag sov idag. Ända till klockan 6:15. Brukar ju ha egen träningstid nu under förmiddagen. Idag blir det inte så. Jag känner fortfarande att jag behöver ladda batterierna i kroppen då den känner sig sliten. Det kommer bli en lugn promenad istället. Och nu kommer det finnas tid och tillfälle att göra andra saker. Som att hämta skidpjäxorna i källaren till exempel.

20130221-070846.jpg

20130221-070856.jpg

20130221-070901.jpg

20130221-070906.jpg

20130221-070910.jpg

20130221-070915.jpg

20130221-070919.jpg

20130221-070925.jpg

20130221-070951.jpg

2 tankar på “BP-kvart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s