Egot med partyblåsan

Imorse såg jag chansen för lite egen träning. Eget fokus, egen tid, helt enkelt bara få vara lite EGO för en stund. Skönt!! Så jag drog iväg på en vääääldigt lugn löparrunda. Mest bara för att få känna efter hur kroppen mådde och för att bara ladda mentalt inför måndag.

Kroppen kändes jäkligt stark denna morgon. Pigg och fräsch. Benen var lätta och det var skönt att bara få släppa allt jobb för en stund. Efter den här lyxiga starten på fredagen med härlig EGOBOOST blev det dags att kila ner till gymmet för att jobba. Sen körde jag min lunchspinning på Regeringsgatan på lunchen. Eftersom det är fredag fick man ju dra på sig partyblåsan. Klackaskorna ( spinningskorna ), partytoppen ( ett riktigt snyggt Reeboklinne ) och kjolen ( cykelbrallorna ). Sen blev det disco disco. Hann smita in och hälsa på Kim och Roger i gruppträningssalen innan min klass. Så jag passade på att köra några discomoves för dom. Jag tror att det var väldigt uppskattat 😉

Det känns som att min kropp är inställd på tävling nu. Jag är så sjukligt hungrig hela tiden och det känns som att den suger åt sig all energi den kan. Jag måste säga att jag har varit riktigt duktig på att äta senaste veckan. Jag äter allt jag kommer över och kroppen blir riktigt glad. Åt lunch med min kollega Helena idag och eftersom hon fyller år imorgon blev vi ju så klart tvungen att fira detta. Så det slank visst ner en bulle idag också 🙂

Nu är det dags att börja kolla över packningen inför helgens trip till Dalarna. Skidor, stavar, pjäxor, kläder, valla, mössa, vantar och ett glatt humör. Imorgon drar jag och Orre iväg till Sälen. Undra hur många kaffestop det blir på vägen upp? Är det något vi är grymt duktiga på så är det att fika när vi är ute på turné. Sen brukar det kunna bli ett härligt skrattkalas också. Ser fram emot bilresan imorgon 🙂

20130222-175158.jpg

20130222-175204.jpg

20130222-175221.jpg

20130222-175239.jpg

20130222-175250.jpg

20130222-175258.jpg

20130222-175246.jpg

1 tanke på “Egot med partyblåsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s