Tack Craft

Hade fått ett paket med posten när jag kom hem igår! Vem kan det vara från undrade jag lite nyfiket?

Jo då var det Craft Sportswear som hade skickat en liten present. Jag tackar så väldigt mycket! Riktigt fin gest av Craft!

20130222-070217.jpg

I övrigt så har det blivit lite egen träning den här veckan. Jag kör mina klasser – dvs mycket spinning. Annars laddar jag batterierna för fullt inför måndag. Jag laddar med kolisar och det har även gott ner en hel del snabba kolisar. Jag är så sjukt sugen på bullar och kakor nu. Jag vet att jag inte ska äta sånt men ibland får man helt enkelt bara gilla att ha lite ont i magen.

Igårkväll blev det lite frosseri med en supersnabb granne 🙂 Oj vad vi mumsade i oss godsaker. Sen råkade jag hitta lite smått och gott i jackfickan igår också…… Mitt godis? Nääää skulle inte tro det! 😉

Just nu känns det som att all energi är bra energi. Jag kommer göra av med otroligt mycket energi på måndag. Så det är bra att ladda med bra mat, lite godsaker och mycket vatten och så klart ResorbSport!!

Imorgon pyser jag och Orre upp till Dalarna. Skidpremiären är nära nu……….

20130222-070956.jpg

20130222-070951.jpg

4 tankar på “Tack Craft

  1. Har hittat ett ställe nära starten som mäter upp fästzonen och lägger på tex HF för 700:-
    Om det skiter sig med Fliesbergs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s