Hade någon gett mig en startplats nu………

Skid-VM och ännu ett silver för Sverige!! Den där norsken, den där grymt starke Northug – han är helt enkelt svårslagen!! Norskarna dundrar in med en guldmedalj.

Själv har jag kollat in skidåkningen från soffan och jag måste medge att jag blir ruskigt sugen på att åka skidor. Hade någon gett mig en startplats till Vasaloppet på söndag hade jag utan tvekan tackat JAAAA!!!!! ( mot att någon körde upp mig till Sälen ) Hade någon frågat mig i tisdags hade jag garanterat sagt NEJ!!!!

Men nu börjar träningsvärken släppa. Har endast lite känningar i höftböjarna kvar. Jag känner tävlingssuget! Jag vill ställa mig på startlinjen igen!! Men jag får väl snällt vänta tills nästa års Vasalopp.

Ikväll blir det simträning med SPIF. Det kan ju inte bli mycket bättre en fredagskväll 🙂

20130301-161518.jpg

20130301-161542.jpg

20130301-161708.jpgMössan från skidåkartiden duger bra även nu. Tävlade för Jämtland/Härjedalen när vi var ute på turné. Tillsammans med bland annat VM-aktuelle Johan Olsson. Gissa vilka som var bäst?? Jämtland/Härjedalen så klart!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s