Hur gick det egentligen på premiären?

Hur gick det på min skidpremiär i lördags? Jo men det gick ju strålande 🙂 Tänkte jag skulle glänsa lite för Orre på mina 2 km. Verkligen stabilt!! Not!! Nej till nästa års Vasalopp blir det mycket skidträning. Då satsar jag mot 5.30!! Med lite skidträning är det ingen omöjlighet!

Har fortfarande svårt att släppa de där 38 sekunderna!!! Kanske dags att köra någon tävling snart igen så jag får något annat att fokusera på!! Släpp och gå vidare!!!! ( faaaaaan )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s