Trainer, blåtira och sockeravvärjning

Tog mig i kragen igårkväll och tänkte försöka lära mig ny bodypumpen. Tog med mig datorn, hörlurarna och koreografihäftet och kröp ner i soffan. Lyssnade, memorerade och…….råkade visst somna. Vaknade med ett ryck av att datorn föll rakt på övre delen av näsan och det gjorde sjukt ont. Aj aj!!! Så idag ser det ut som att jag har varit i slagsmål. Svullen, blå/röd och har ont. Bra Bea!!!! Riktigt bra 🙂

Efter en välbehövlig vilodag igår var det dags att starta upp veckan med träning. Brukar ju vanligtvis inte ha någon egen träning på måndagar eftersom det alltid är en sådan lång arbetsdag. Men då det är utbildning på gymmet denna veckan hade jag ledig tid på förmiddagen. Så vad passade väl bättre än att ta sig hem och köra ett pass på trainern. Fick in ett bra pass på 90 minuter ( lyssnade och fortsatte memorera den delen av bodypumpen som jag somnade ifrån igår ) Bra när man kan göra två saker samtidigt ibland. 90 minuter gick ruskigt fort.

Har bokat in en ben/sätesmassage på onsdag. Det tror jag verkligen är behövligt. Dags att få igång cirkulationen på riktigt i benen. Hello legs!!! Sen har jag från och med denna veckan slutat med chokladbollar och godis ( okej en dag i veckan får jag äta – i måttliga mängder ). Så är jag lite sur och vrång ( en surtant ) nu så är det för att jag går på sockeravvärjning 😉 ( Jag är ju en sån jäkla gottegris ) Men nu är det dags att börja vässa till formen inför tävlingssäsongen. Det är tur att vi är två som ska kämpa emot allt socker så vi kan peppa och hålla koll på varandra. Heja oss!!! STÅ EMOT!!! Tacka nej!!! Man kan minst sagt säga att jag gick lite crazy bananas förra veckan. Åhhhhh hej och hååå vad jag tryckte i mig massa skit. Man skulle kunna tro att jag hade åkt Vasaloppet varje dag. Men nu är det NO THANK YOU!!!!

Nej nu är det snart hoppsikojsi!! Morgonspinning och core står på agendan kl 07 imorgonbitti!!!

20130304-211907.jpg

20130304-211856.jpg

20130304-211911.jpg

20130304-211921.jpg

5 tankar på “Trainer, blåtira och sockeravvärjning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s