Duell?

Tusan vad skönt det är när det är ljust ute på morgonkvisten. Hoppade upp på cykeln vid 6.20 imorse och man blir verkligen piggare av ljuset. Sen blev det 30 minuter spinning och 30 minuter core innan klockan hade slagit 8. Den bästa starten en tisdag helt enkelt.

Klockan 10 blev det dags att köra en Functional moves. Skruva, vrida och balansera kroppen. Vi tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Riktigt härlig klass att instruera. Efter klassen hoppade jag upp på cykeln och ilade iväg till nästa place för att hinna med att köra min bodypump kl 11.30.

Man skulle kunna kalla det att jag har en rätt bra men också rätt tuff förmiddag på tisdagarna. Det gäller att allt klaffar så man hinner transportera sig och även hinna stoppa i sig mat i magen mellan passen. Det gäller även att fylla på med vätska. Jag kör med mina ResorbSport!!! Dom funkar riktigt bra.

Under eftermiddag har jag haft lite lägre profil. Då har mina klienter fått kämpa i gymmet. Medicinbollar, bosubollar, kettlebells och övningar med egna kroppen har varit dagens redskap. Mellan varven hinner man om man har tur snacka med sina kollegor….om dom har en liten lucka samtidigt vill säga. Hann få en liten pratstund med min kollega Fredrik idag. Han körde Vasaloppet i söndags. Han slog mig med 40 minuter ( jag körde på 6 timmar och 38 sekunder ) ……men då hade han i och för sig kört mer än 60 mil skidor under vintern. Vi skakade hand på att duellera nästa Vasalopp. ……faaaaan jag måste verkligen träna inför nästa års Vasalopp.

Jag får väl kanske plocka fram rullskidorna i höst och köra något pass och sen nöta skidmil nästa vinter. Jag ska ta han i spåret nästa år 😉 Watch out!!! Någon mer som vill vara med och duellera i Vasaloppsspåret nästa vinter? 😉 Dom släpper snart platserna så det gäller att vara på hugget. Kan tänka mig att dom kommer gå åt som smör i solsken.

Nu är det dags för egen tid – det vill säga träningstid. Hade planerat att vara med på simträning med SPIF ikväll…..men känner mig så sugen på ett löparpass nu. ……..svåra väl man har här i livet. Löpning eller simning, löpning eller simning????

Jag får ta en kopp kaffe och fundera några minuter till.

IMG_5952

20130305-182347.jpg

20130305-182352.jpg

20130305-182357.jpg

20130305-182402.jpg

20130305-182433.jpg

20130305-182450.jpg

2 tankar på “Duell?

  1. Jag är på!! Men det blir ÖS för mig, blir det snö i Sthlm även nästa år köper jag gärna några PT skidteknik h av dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s