Jag behöver pigga ben på lördag!!

Idag var det dags för en timmes benmassage hos min kollega Deivid. Riktigt smidigt när man har allt på jobbet och inte behöver gå iväg någonstans. Men herrejisses!!! Idag kan vi snacka smärta. Jag brukar allt som oftast ha ont och vara väldigt stram och tight i baksida lår. Men jag kan säga att det var ingenting om man jämför med mina framsida lår idag. 6 timmar Vasalopp + massa träning hade tydligen satt sina spår.

Det gjorde så jäkla ont. Det var så otroligt mycket spänningar i dessa stackars benen idag. Oj oj oj!!! Nej nu måste jag skärpa mig och ta hand om min arma kropp lite bättre. Ska köra benmassage en gång i veckan nu för att få igång bättre cirkulation i benen igen. I need it.

Framförallt behöver jag pigga ben om jag ska tävla på lördag …………. 🙂 Va?? Vad skrev jag nu? Crazy bananas 😉 Idag blir det ialla fall träningsvila.

Deivid och jag i somras

20130306-183519.jpg

2 tankar på “Jag behöver pigga ben på lördag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s