Skövde 6 timmars på lördag

Varför ligga hemma i soffan när man kan åka till Skövde och springa i 6 timmar?

Jag hade från början tänkt hänga med som support. Men jag känner mig själv och vet att när jag väl är på plats kommer jag bli så jäkla sugen på att springa. Så sagt och gjort. Drog iväg en anmälan. Min första ultratävling! Spännande! Oj oj oj!!

Så på lördag klockan 10.00 går starten. Sedan springer man en bana som är 1200 m. Runt, runt, runt, runt, runt…….tills klockan är 16 då stopsignalen går. Den som har sprungit längst på dessa 6 timmar vinner. Enkelt ….eller hur? Och det kommer absolut inte gå någon nöd på oss. Det bjuds på både kaffe, godis, bullar och annat smått och gott.

Jag har absolut ingen aning om hur min kropp kommer må av detta. Men jag ser det mer som ett bra och ”lite” med betoning på ”lite” längre träningspass. Blir jag trött ( vilket jag kommer bli en och annan gång under dessa timmar ) är det ju bara att gå. Inga konstigheter. Blir det tre timmar så blir det tre timmar. Blir det fyra så blir det fyra! Men jag tänker försöka kämpa på i 6 timmar. Det är målet ialla fall! Jag har ju svårt för det här med att ge upp!

Räknar med sol och skön temp så man kan njuta av våren och ta en god kopp kaffe och några bullar efter vägen. En bättre lördag helt enkelt.

Sen dagen efter ska jag hålla i 3 timmarsspinningen för SPIF…..det kommer bli spännande 🙂

Yeeeeaaaajjjjj vad jag älskar nya utmaningar !!!! 🙂

20130306-224633.jpg

20130306-224721.jpg

20130306-224943.jpg

4 tankar på “Skövde 6 timmars på lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s