Träningsvärk? Jag? Vaa?

Träningsvärk? Jag? Nääääääj!! Skulle inte tro det va! Eller?? Hur mår kroppen egentligen?

Gårdagens ultralöpning har givetvis orsakat en större smärta i benen, rumpan och nere vid fotleden idag. Det är inte varje dag jag är ute och springer i 6 timmar. Har klarat mig från att få skavsår och liknande. Enda stället där jag har fått några småskador är efter sport bh:n Hade ialla fall stora problem att ta mig ur sängen imorse. Det var ingen lek. Men det var bara att ta sig i kragen och kliva upp när klockan ringde. Lika bra att tuta och köra på!

Klockan 9.15 skulle jag hålla i dagens 3 timmarsspinning med SPIF. Så klart hittade jag inte cykelnyckeln så jag fick ta en myrstegspromenad ner till Friskis Lindhagen. Oj oj vad sakta det gick. Det kändes som att jag släpade fötterna efter mig och jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag kan inte ha sett riktigt klok ut. Så där gick jag som en liten snigel och skrattade åt mig själv…….bra start på en söndag. Snigeln Bea på språng.

Väl nere på Friskis mötte jag upp ett gäng laddade SPIF:are som ville träna. Tog mig upp på spinningcykeln ( var inte direkt smidig ) och sedan körde vi igång. Det tog ett bra tag att väcka kroppen till liv. Sedan var det fullt fart i tre timmar. Tunga backar på 20 minuter, intervaller och fina raksträckor. Jag frågade lite snällt efter passet om det var någon som skulle köra förbi mina hemhoods…….and guess what. Jag fick napp. Lyckan var total. Snälla Thomas Ahlerup tog med mig och Pär i bilen. Skönt att slippa gå. Då råkade Thomas hinta om ett nytt litet projekt och utmaning. Jag var inte direkt svårövertalad om man säger så 🙂

Eftermiddagen har spenderats i soffan. Har vilat vilat och vilat. En välbehövlig sådan. Summa summarum av denna helgen:

Fredag: 1 timme lunchspinning

Lördag: 6 timmar löpning

Söndag: 3 timmar spinning.

Nu ska jag fortsätta sträcka ut benen i soffan och inte göra ett skit mer idag 🙂 Träningsvärken är påtaglig och kroppen behöver vila.

//UltraBea

20130310-195102.jpg

20130310-195112.jpg

20130310-195121.jpg

20130310-195130.jpg

20130310-195222.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s