Jag ska bli starkare, snabbare och……..

Igår var jag på ben/sätesbehandling. Jag kan säga att det gjorde underverk. Från att vara i stort sett helt orörlig trippade jag därifrån med lättare och piggare ben. Vilken skillnad det blev!! Men jag kan säga att jag fick utstå mycket smärta för att få dessa benen. Det gjorde sjukligt ont!! Men det var med pigga ben jag körde klasser på Skanska och Sturebadet Haga igårkväll. Heja kroppen!!! 🙂

Jag kommer fortsätta köra på med behandling av benen nu en gång i veckan ett tag framöver. Jag behöver det om jag ska kunna prestera på träning och framförallt på tävling. Det gäller att ta hand om kroppen!!! Nu är det lugnt på tävlingsfronten några veckor ( vad jag vet än så länge ) sen kommer det köra igång på allvar i april. Det ser jag verkligen fram emot!

Jag är så jäkla tävlingssugen nu. Jag vet inte vad som har hänt. Jag vill bara tävla, tävla och tävla. Kroppen känns pigg och stark. Men jag ska bli ännu starkare, snabbare och ännu bättre. Väldigt mycket bättre om jag får säga det själv!! Jag är tjurig, bestämd och jag vet vad jag vill!! Så det är bara att fortsätta kötta på med träning. Kötta kötta kötta!!! Det finns inga genvägar!!

Imorse blev det en solig cykeltur till Norrtull för att köra spinning och core kl 07.00. En bra start på tisdagen som kommer fortsätta i ett litet högre tempo. I eftermiddag kommer jag köra utomhusträningar med några klienter. Löpintervaller står på agendan. Jag räknar med att solen kommer göra oss sällskap.

Sen undrar jag en sak! När ska jag lära mig att gå och lägga mig i tid på kvällarna? Är uppe på tok för länge nu. SKÄRPNING på den fronten.

20130312-085308.jpg

20130312-085314.jpg

20130312-085326.jpg

20130312-085332.jpg

20130312-085339.jpg

20130312-085417.jpg

20130312-085457.jpg

4 tankar på “Jag ska bli starkare, snabbare och……..

  1. Gött med pigga ben igen! 🙂

    Jag far till sthlm på torsdag eftermiddag sen börjar kursen fre-sön 09-18, fullt ös! Kommer även till sthlm nästa helg och 2 hela veckor i april, så en fika eller kanske ett träningspass måste vi få till tycker jag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s