DiscoBea

Vissa dagar går det bra. Andra dagar går det mindre bra. Idag när jag kom till Regeringsgatan och skulle köra min lunchspinning upptäckte jag till min stora förskräckelse att min lilla adapter till telefonen var borta. Ingen adapter = ingen musik!!

Jag vet att den låg i jackan imorse så den måste på något sätt ha ramlat ut ur fickan……troligtvis på gymmet imorse. Eftersom jag inte hade överdrivet mycket tid på mig innan klassen ryckte jag med mig ett gäng cd-skivor som låg i repan. Jag hade absolut ingen aning om vad det var för musik på skivorna. Spännande!! 🙂 På något sätt gillar jag när det blir lite action i vardagen. Det är ju tråkigt om allt jämt ska fungera smärtfritt. Herregud – i värsta fall hade jag väl fått sjunga i en timme. Det hade jag mer än gärna gjort 🙂 Annars så är jag rätt bra på att snacka så det brukar inte vara några problem. Vet vem jag kanske till och med hade tagit några discomoves. DiscoBea liksom 🙂

Jag blir ju inte det minsta stressad av såna här situationer. Jag gillar verkligen när det händer lite grejer under dagen.

Klockan blev 11.30 och det blev dags att köra igång. Unz unz unz……..jaaaaaa dåååååå!!! Det var allt från disco till hårdrock och trance. Det rullade på rätt bra och vi körde intervaller på 2 x 1+ 2 x 2 + 2 x 4 minuter innan det blev backigt och sedan jobbade vi på i en trappa ner igen. Sen började skivan att hacka. Bytte snabbt över till en annan skiva och sen var det fullt ös. 55 minuter senare var vi ett glatt gäng som snackade och skrattade av oss efter passet. Dom är ju så underbara mina deltagare 🙂 Tack för idag!!!

I övrigt så har jag känt mig jäkligt sliten i kroppen i två dagar nu. Idag blir det vila från egen träning. Det behöver kroppen!! Istället ska den få vila upp sig på okänt ställe 🙂 Me like!!!!

Ha en fin fredag!!! Gå ut i solen och njut av det härliga vädret!!!

//DiscoBea

20130315-132402.jpg

20130315-132410.jpg

20130315-132416.jpg

20130315-132421.jpg

20130315-132638.jpg

20130315-132739.jpg

4 tankar på “DiscoBea

  1. Du är grym!!! Bra inställning! Hoppas du haft en skön kväll!!
    Min första dag på utbildningen har varit väldigt bra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s