To share – för en eller för två?

Jippi! Nu är våren på ingång på riktigt. Tusan vad härligt det har varit ute idag.

Jag kör all in för vilodag denna lördag! En välbehövlig sådan. Men vad gör man egentligen när man är träningsledig? Jo man åker så klart till Södertälje och kikar på simning med bästa sällskapet.

Igår var det frosseri på hög nivå. Jag älskar verkligen att frossa i godsaker – inte varje dag men ibland så händer det att jag går all in för mat och godsaker.

To share – vad betyder det egentligen?

För många betyder det nog att man delar på något. Själv lyckades jag se förbi ( missade helt ) den texten igår och beställde in en * banana split – to share * helt till mig själv – alltså en dubbelportion 😉

Fick in en galet stor dubbelportion banana split som jag tydligen skulle svulla i mig helt själv…..Haha! Herregud! En dubbelportion till mig och så klart så råkade vi ( jag ) beställa in en banana split to share till A också! Jag undrade just varför servitrisen såg frågande ut och undrade om vi verkligen skulle ha två stycken!

Tror ni vi blev mätta? Matkoma deluxe * 2!! Men det får man väl unna sig ibland tycker jag 🙂 hade lite svårt att hålla oss för skratt resten av kvällen. Tusan vilka skrattattacker jag hade. Det blir ingen banana split nu på ett tag ialla fall.

Nu blir det fortsatt häng här i simhallen!

Hej Svejs från Sydpolen!

20130316-140426.jpg

20130316-140437.jpg

20130316-140446.jpg

20130316-140452.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s