Simångest

En kort powernap i soffan efter spinningen slutade med två timmars skön sömn. Kände mig helt borta när jag vaknade till. Men det är ju så gött att sova i soffan en stund. Sen blev det dags att packa ner simgrejerna och tagga till för simträning. Hade lite lätt simångest när jag åkte till Eriksdalsbadet. Insåg att jag inte simmat på två veckor – SKANDAL!!! Jag vet att det brukar bli så jäkla tungt när man inte simmat på ett par dagar och tänk dig då två veckor.

Det var väldigt mycket folk med på simträningen ikväll men som tur var hade vi flera banor till vårt förfogande så det inte blev så trångt. Och jag vet inte men det verkade som att den här simvilan hade gjort mig gott. Kände mig riktigt stark på träningen ikväll och det var riktigt kul att simma 🙂

Man kan kort sammanfatta den här söndagen med träning, mat, vila, träning, mat, vila. Det har totalt blivit 4,5 timme träning idag! En bättre söndag helt enkelt!! Man kan säga att det varit en riktigt riktigt bra helg. Fler såna helger tack!!

Nu är det dags att ladda batterierna inför kommande vecka!

20130317-213540.jpg

20130317-213548.jpg

20130317-213557.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s