Hysteri – och det händer inte varje måndag!

Eller rättare sagt: Det händer aldrig en måndag att jag hinner få in ett eget träningspass på morgonkvisten. Men idag var det tydligen *lyckomåndag*. Jippi!! Har fått in ett löppass nu på morgonen i ett otroligt skönt väder. Strålande sol, någon minusgrad och sjukt sega ben ( efter gårdagens tunga 3 h spinning ). Men vad gjorde väl det när jag fick starta veckan med ett eget träningspass. Lyckan är total!! Tänkte även hinna köra lite coreträning med TRX-bandet och maskengång under dagen när jag har en liten lucka.

Om jag fick önska skulle jag gärna hinna få in ett eget träningspass innan jag börjar jobba på dagarna. Men just nu ser det lite tajt ut med det eftersom jag alltid börjar kl 6.30. Men men….man kan inte få allt.

I eftermiddag ska jag iväg på en välbehövlig ben/sätesmassage hos min massör Deivid. Det känns som alltid behövligt och jag vet att det kommer göra jäkligt ont – as always!!! Det kommer bli armbågar och tryck på onda onda punkter. Aj aj!! Men jag känner att benmassagen har hjälpt mig de senaste veckorna. Piggare ben, bättre cirkulation och helt enkelt en starkare fröken Amundsson!  Det gillar vi ( eller jag gör det ialla fall ) 🙂

I övrigt så var det Vasaloppshysteri igår. Det tog inte många minuter innan platserna tog slut till Vasaloppet 2014. Själv missade jag helt att anmäla mig så jag får gå all in för Öppet spår nästa år också. Men nästa år räknar jag med att ha några dragplåster med mig i spåret. Vem vill göra mig sällskap ( vara draghjälp ) i spåret??

IMG_6649 IMG_6610 IMG_6612

IMG_6611

2 tankar på “Hysteri – och det händer inte varje måndag!

  1. Bra 3 punktshållning! 🙂

    Min bror vill utmana mig på skidor, funderar lite på det, får se 🙂 någon gång vill jag skida det där Vasaloppet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s