Det här med hunger!

Idag har det varit en sån där dag när jag har varit konstant hungrig hela dagen. Mat,mat,mat!!! Gott gott gott!!! Käkade gröt innan jag gick till jobbet imorse vid 6-tiden. Hann bara komma ner till jobbet så var jag hungrig igen! så det var ju lika bra att fylla på med mer energi. Jag märker direkt när det blir mer träningstimmar någon dag! Då visar sig hungern direkt!

Insåg att det är påskvecka nästa vecka och att det blir en kortare arbetsvecka. Det vill säga att jag ska knöka in alla PT-klienter på tre dagar. Det kommer alltså bli fullt ös 🙂 Men det gillar jag!

Själv hann jag med ett kortare pass med balansbollen idag innan min spinningklass på lunchen. Gillar skarpt att träna med balansbollen.

20130320-185718.jpg

2 tankar på “Det här med hunger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s