En liten svacka

Efter en mindre formsvacka igår är jag tillbaka på banan idag igen. Skönt!! Hade noll kraft, ork och energi i kroppen igår. Så det blev en lugn och skön hemmakväll under täcket i soffan efter jobbet. Riktigt härligt om jag får säga det själv. Vissa dagar har man verkligen noll motivation och igår kändes det som att jag hade en riktig svacka. Jag ville inte göra någonting. Man kan enkelt säga att jag hade en riktig jäkla skitdag!!!

Vaknade upp till strålande solsken och en bättre form imorse. Dock var det jäkligt kallt när jag cyklade till jobbet. Var alldeles tårögd när jag kom fram till gymmet. Som tur var hade min kollega Joel öppnat upp gymmet så det var bara för mig att köra igång att jobba vid 6.30.

Och påskharen kom tidigt i år. Fick med mig en fantastiskt fint påskägg hem från en av mina PT-klienter. Tack snälla!! Jag lovar att inte öppna det förrän nästa vecka 😉 *blink blink*

Efter en 55 min lunchspinning blev det häng i solen med grannen Cicci, en kaffe och lite antioxidanter. Sen ville Cicci visa mig en väldigt fin affär nere på stan som jag helt har missat. Så vi tog en isig och kall promenad ner till Hötorget…..och där fanns den!! Godisbutiken med allt vad du kan önska dig. Så mycket smarrigt godis. Så det fick helt enkelt bli en liten godispåse. Cicci och jag är två små gottegrisar 🙂

Nu väntar ett pass på trainern innan det är dags för ett simpass. och som avslutning blir det fotbollsmatch på tv:n!! Heja Sverige!!!!!

20130322-154522.jpg

20130322-154534.jpg

20130322-154544.jpg

20130322-154604.jpg

20130322-154612.jpg

2 tankar på “En liten svacka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s