Ibland stannar livet upp

Ibland stannar livet upp för en stund!

Igår efter träningen bänkade jag mig i soffan för att kika på fotbollen. Tog med mig datorn och satt samtidigt och kikade runt lite på nätet och läste bland annat HÄR om en kille som omkommit i en lavinolycka nere i Schweiz. Tycker alltid det är obehagligt när man läser dessa rubriker.

Några minuter senare får jag reda på att denne unge man är en kille hemifrån min lilla by. Min lilla by där alla känner alla! Kände direkt hur jag fick en stor klump i magen och hur kroppen blev stel som en pinne……jag fick rysningar. Jag blev så illa berörd. Den här fina killen! Livet kan verkligen förändras på en kort sekund. Och det är alldeles för många unga människor hemifrån byn som mist livet alldeles för tidigt. Man får sig en tankeställare ( igen ) och helt plötsligt känns vissa saker helt oviktiga.

Så ta hand om varandra, njut av dagen och njut av livet!

20130323-090452.jpg

2 tankar på “Ibland stannar livet upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s