Bring it on!!

 

Woohoooo!!! Nu är det äntligen sommartid!!! Ge mig varmare temperatur, sköna varma dagar och kvällar, ljuvligt varma vindar och bra träningsförhållanden! Ge mig SOMMAR helt enkelt!  Okej vi kan börja med en varm vår först. Men sen vill jag tusan i mig ha en bra sommar i år. Just nu känns det som att det har varit vinter alldeles för länge. Jag är så jäkla trött på snö, is och kyla!!

Det känns bra att sparka ut mars och göra sig redo för april. Racern ska snart tas ut på en premiärtur och det börjar äntligen bli någorlunda isfria vägar för löparpassen.

Jag är redo för vår och sommar nu!!!!

Bring it on!!! 🙂

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s