Ett galet myller av triathleter

Har precis kommit hem efter dagens simträning på Kronobergsbadet. Idag var det galet mycket SPIF:are som ville vara med och simma. Hela bassängen var som ett stort myller av triathleter som vill simma, simma, simma.

Det kändes lite som hela havet stormar. Vi var upp mot 40 personer på 3 banor ett tag. Det är lätt att blir en hel del väntande när det är så mycket folk och då får man ju passa på att snacka lite skit med gänget. Det är alltid ett härligt gäng som är med på träningarna och humöret var på topp idag ( ialla fall för mig ).

Det blev ett långt insim som sedan byttes ut mot lite skovel och idioten. 3 banor – 3 lag – simma så snabbt som det bara går på 25 meter……on and on and on!!! Mitt lag på bana 3 körde KÖTTA-tekniken!! Kötta , kötta, kötta!! Och tusan vad vi köttade. Hepp hepp!!

Jag måste säga att det var riktigt kul på träningen ikväll. Okej det blev kanske inte så mycket simning som det var tänkt, men en trevligt häng/snackkväll med SPIF:arna är ju inte helt fel det heller en tisdagkväll!

Tack för idag!!

20130402-211100.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s