Glädjebesked!

Fick ett fantastiskt trevligt samtal nyligen. Transporterad från Tyskland har den nu äntligen kommit till stan! Min grymt snygga Cervélo. Ett glädjande besked!! Jippi!! Jag känner mig som ett barn på julafton. Imorgon ska vi äntligen få träffas. Tusan vad jag längtar!! 🙂

Nu märks det att man har varit ledig några dagar och lyxat till det med sovmorgon. Tusan vad trött jag var när klockan ringde imorse. Men vid 6.30 hoppade jag upp på cykeln och begav mig iväg till Norrtull för att köra morgonklasser. En bra start på dagen som sedan fortsatte med att jag körde en Functional moves där vi skruvade och vred på kroppen i alla dess riktningar

Gårdagens corepass har även det satt sina spår i form av en fin träningsvärk som gav sig till känna rätt så rejält när jag körde klass idag. Det är ju så jäkla gött att ha träningsvärk – framförallt i magmusklerna. Vips så känns det som att man har värsta sexpacket på magen ( önsketänkande ).

Efter fem dagar med löpträning blir det vila från det idag. Istället blir det simträning och ett trainerpass. Inte helt fel det heller. I övrigt så händer det en hel del grejer just nu. Nya projekt på gång och jag tror att den här veckan kan resultera i något väldigt bra- Hoppas hoppas!!!

Men just nu längtar jag mest efter att det ska bli onsdag så jag får åka och träffa min nya vän Cervélo!!! 🙂

20130402-124341.jpg

20130402-124350.jpg

20130402-132944.jpg

2 tankar på “Glädjebesked!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s