12 x 75 sekunder

Ikväll var det dags för ett intervallpass med Running Sweden och dagen till ära hade vi grymme ”Gylle” som coach. Sist jag träffade på Gylle var innan starten av Vasaloppet Öppet Spår när ( om jag inte minns fel ) jag var lite kaxig och trodde jag skulle åka snabbare än han. Tjiiii fick jag. Så där har jag en revansch att ta igen!! 😉

Vi möttes upp vid Access Rehab och sprang sedan bort mot Stora Skuggan ( ca 3 km ). Där körde vi löpskolning innan det var dags att köra igång med dagen intervaller.

Dagens tema var: Short ”n” sweet: 12 x 75 sekunders intervaller med 45 sekunder joggvila mellan varje intervall.

Kan inte annat än säga att det var jäkligt jobbigt. Blodsmaken i munnen kom redan på intervall nummer två. När vi kom till intervall nummer 8-9 byttes blodsmaken i munnen ut mot spykänslan. Fasiken vad tungt det kändes. Men det var bara att ösa på.

12 intervaller senare var det ett gäng trötta SPIF:are som sprang tillbaka mot Norrtull där vi avslutade med stretching och eftersnack.

Tack Gylle för bra pepp idag!! Lika grym som alltid!! Och tack till dom ruskigt snabba grabbarna där framme för bra draghjälp!!

På vägen hem smet jag in på affären och skulle handla. Och där i kyldisken låg den och bara stirrade på mig – Delicatobollsglassen. Hur gott hade det inte varit med det nu ikväll? Jo ruskigt gott!!! Men just nu är det se men inte äta som gäller!! Är det någon som har smakat den här glassen? Så man kan få ett utlåtande om den är värd att vänta på!! 🙂

20130403-215342.jpg

20130403-215351.jpg

20130403-215355.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s