8 x 1000 i 4.20

Började jobba klockan 7.30 imorse och det kändes så lyxigt att få lite sovmorgon. Det gör så mycket att få sova en liten stund längre på morgonen. Framför allt att kliva upp klockan 06.00 istället för 5.15. Torsdagslyx helt enkelt! Sen har det varit fullt ös i gymmet hela dagen.

Hann smita förbi löplabbet och kika på ett par nya löparskor under eftermiddagen. Det blev inget köp idag däremot har jag beslutsångest vilka skor jag ska köpa. Jag känner att mina Asics som jag sprungit med nu under vintern har gjort sitt och det är dags att fräscha upp sig på skofronten.

Tog en cykeltur ut till Haga Norra för att köra klass på Skanska vid 16.30. Där träffade jag på några bekanta ansikten och hann med en statusuppdatering vad gäller träning och tävling. Alltid lika skoj att höra hur det går med träningen och tävlandet.

Efter Skanska hoppade jag upp på cykeln och tog mig till Norrtull. Dags för egen träning och på agendan för kvällen stod ett tröskelpass med Running Sweden. Vi värmde upp med att springa bort mot Karlbergs slott. Där körde vi löpskolning innan det var dags att köra igång. Dagens pass var följande:

8 x 1 km i ca 4.20 fart med 45 sekunders vila mellan varje kilometer

De första två kändes okej. Då låg vi och snittade på 4.10. På tredje intervallen började det kännas rejält för att inte snacka om den fjärde. Då var jag på väg att gå ner ett ett steg till gruppen under oss. Kände mig helt mör och benen var jäkligt sega. Knoppen sa nej nej!! Men med grymt fin övertalningsförmåga körde jag vidare. Jag låg på 4.19 de sista intervallerna.

Så det blev 8 stycken 1 km intervaller i ca 4.20 fart och jag känner mig nöjd med att jag inte vek ner mig idag. Men jäklars vad jobbigt det var. Det blev sen en löptur tillbaka till Norrtull där vi körde stretching.

Lärde känna lite nya trevliga bekantskaper idag också – bland annat Mattias som tävlar för NocOut. Så det blev så klart en hel del triathlonsnack. Han hade kört Ironman Nice ( och Kalmar på en grymt fin tid ) och det är alltid intressant att få lite inside information om banan och liknande. Tack för trevligt snack idag Mattias!! 🙂

Nu är det middagstajm!!

Hepp hepp!!!

20130404-203637.jpg

20130404-203641.jpg

20130404-203738.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s