Laddar för långpass

Lördag och sovmorgon……vilket innebär att jag vaknar och är pigg klockan 6.30. Varför ?? Ja det kan man ju fråga sig! Varför vaknar man alltid tidigt och är pigg när man faktiskt får sova lite längre?

Lördagen ser ut att bjuda på ett soligt väder här i Stockholm. Frukosten är intagen och snart är det dags för dagens första träningspass – ett långdistanspass löpning. Tänkte försöka vidga vyerna idag och hitta en ny runda. Och med min otroligt bra lokalförmåga kan jag tänka mig att det kan komma att bli några extra meter mot vad jag egentligen har tänkt mig på grund av förvirring och felspringningar. Men det gör ju faktiskt inte så mycket 🙂 Hellre fler meter än mindre!! Men har ni inte hört något från mig ikväll……då vet vi att det har blivit en rejäl runda och flespringning! 😉

På fossingarna dagen till ära blir det ett par jäkligt snygga rosa Asics Racerskor. Jag tror att det kan bli ett bra löparpass idag 🙂

Hej på en stund!!

20130406-081446.jpg

20130406-081451.jpg

20130406-081537.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s