Pigga ben

Jag trodde gårdagens distanspass skulle sätta sig i benen….men icke!! Benen känns pigga och fräscha idag. Snart är det dags att ta sig till Friskis Lindhagen för att hålla i 3 h spinningen med SPIF. Just nu känns det helt rätt att vi ska köra inomhusträning idag. Ute värker snön ner blandat med att solen vill ta sig fram!!! NOT OK!!!! Nu får det vara nog med snö för i år!!

Den här helgen har jag lyckats få in mycket sömn på schemat. Välbehövligt!! Jag känner direkt att jag kan prestera mycket bättre på träningen när kroppen har fått sin vila/återhämtning. Nu måste jag bara bli bättre på att lägga mig i tid under veckorna också.

Och idag skänker jag en extra tanke till min kusin där uppe som stod mig väldigt nära och betydde oerhört mycket för mig. Han skulle ha fyllt 32 år idag! Du fattas mig!

20130407-080314.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s