Vilomåndag

Måndagarna brukar vara den så kallade uppstartningsdagen för många. Det är då man ska börja det ”Nya Livet”. Man ska börja träna/äta rätt/sluta festa/sluta äta godis m.m. Måndagarna är den dag då det är mest tryck på gymmet.

Själv kör jag det motsatta och brukar inleda varje måndag med min så kallade ”vilodag”. Det behövs efter den gångna veckan + helgens alla tuffa träningspass. Måndagen är återhämtningens dag. Okej jag är kanske inte helt stilla under dagen ( jag har ju ett rätt så rörligt arbete + att jag alltid har en spinningklass, en coreklass och en muskeklass ) men jag har ingen egen träning inplanerad. Vilomåndag!!

Igårkväll blev det 90 minuter simträning på Eriksdalsbadet. Och för en gångs skull kändes det riktigt bra att simma. Det var längesen jag hade den känslan. Längtar redan efter morgondagens simning.

Och hur trevligt var det inte att möta solen när man slutade jobba ikväll?! På en skala från 1-10 så ger jag dagens kvällssol en stark 10:a!!! Nu är det bara värmen som saknas!

20130408-201821.jpg

20130408-201830.jpg

20130408-201838.jpg

20130408-201845.jpg

20130408-201900.jpg

1 tanke på “Vilomåndag

  1. Ang mycket folk gymmet, tycker jag att jan är värst när alla ska infria sina nyårslöften då är det tjockt med folk och i feb tomt igen.
    Sen så verkar fre vara en het dag, träna inför helgens svullande el nått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s