Cervélon är här!

Idag känns det som att det har det varit lilla julafton.Tog mig ut till Söder i eftermiddags för att äntligen hämta hem min nya cykel. Mitt grymt snygga Cervélo!! Jag kan inte annat än bli glad när jag ser på den. Den är så jäkla snygg. Och gissa om jag ska vara grymt snabb på cykeln i år. Jag kände mig som ett barn på julafton när jag transporterade hem cykeln. Känner mig riktigt sugen på att sticka ut och cykla nu. Komijääään nu värmen – komsi komsi!!!

När jag väl kom hem med cykeln hängde det ett paket eller snarare en säck på ytterdörren. Började undra om jag hade beställt hem något men kunde inte komma på att jag gjort det. Utanpå säcken fanns en lapp med en hälsning från ResorbSport! Så nu har jag fyllt upp lagret igen!! Jag tackar så hemskt mycket för leveransen!!! Bästa återhämtningsdrycken som gör bra för min kropp.

20130410-210056.jpg

20130410-210103.jpg

20130410-210108.jpg

20130410-210113.jpg

2 tankar på “Cervélon är här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s