Upp och ner med löpningen

Det går verkligen upp och ner med löpningen nu. Ena gången känns det väldigt lätt att springa för att nästa gång vara det helt motsatta. Jag får kämpa för varje liten meter.

Idag kan man faktiskt säga att jag fick in ett brickpass. Tog gamla Bettan ( utan växlar ) ut till Skanska. Cirka 15 minuter cykling för att sedan köra 45 minuter spinning. Hoppade sedan upp på gamla Bettan igen och cyklade hem på 15 minuter. Bytte snabbt om till löparpjuckerna som idag fick bli mina Saucony Kinvara och begav mig iväg.

Planen var att springa 10 km med lite högre fart. Samma som jag körde tidigare i veckan när allt bara kändes skit!! Tung, jobbigt och inte alls kul. Men idag var det betydligt piggare ben. Oj vad lätt det kändes. Det var lite den där känslan att jag studsade fram med lätta ben. Låg och pendlade men varje kilometer låg på mellan 4:26 – 4:40 min/km.

Jag kände inte av skavsåret en enda gång idag. Jippi!! Skönt!!! Då är jag på banan igen! Har absolut inte tid med några skavanker nu. Kroppen känns pigg och stark idag. Hoppas bara den fortsätter vara det på simningen ikväll.

Jag känner att det börjar bli dags att tagga till nu! Och jag måste våga gå på mer på träningen. Men ibland har jag så jäkla svårt att ta ut mig ordenligt på träningspassen. Skärpning på den fronten. Sluta vara en fegis!!!

20130412-140433.jpg

20130412-140502.jpg

20130412-140530.jpg

20130412-140600.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s