Från riktigt till mindre

Lördagmorgon!!

Jag vaknar upp vid 7-tiden. Känner mig riktigt taggad för ett långpass löpning. Tittar ut genom fönstret. Konstaterar att det är grått, grått, grått ute. Det regnar. Termometern visar inte direkt några varma grader. Känner mig lite mindre taggad för ett långpass löpning. Äter min havregrynsgröt och börjar fundera på vad jag ska ha för kläder på mig under löpningen. Känner mig ännu mindre taggad för att springa långpass.

Men nu är jag startklar!! Mössa, vantar, lite varmare kläder och en nästan överpeppad ( eller inte ) Bea. Jag ska bara ta steget till ytterdörren, gå genom trapphuset och ta klivet utanför porten. Får jag önska mig något nu så är det att solen och värmen ska komma!! Det är lite roligare att träna då. Men man kan inte alltid få som man vill. Och vem vet…..det kanske blir världens bästa löppass idag.

Ut och spring i regnet och det härliga vårvädret som det bjuds på denna lördag!! 🙂

//Hepp hepp

IMG_7193

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s