Ironmanpepp

Ibland känns det som att allt bara rullar på. Dagarna ser likadana ut. Jobba, träna, äta, träna, sova. Vecka efter vecka. Tidiga morgonstund och sena kvällar. Söndagarna brukar vara en lite tuffare träningsdag för att sedan ta det lite lugnare på måndagar.

Men idag har det inte blivit ett skit gjort. Har känt mig så där härligt seg och lite sliten i kroppen ( även då jag haft en lite lugnare träningsvecka ) och jag har verkligen inte orkat tagit mig i kragen med träningen. Har istället fixat med andra grejer som deklarationen och lite administrativt jobb. Fixat med allt inför kommande vecka som kommer innehålla mycket jobb. Då gäller det att ha en träningsschemat klart så man kan kunna uttnyttja sina luckor under dagen. Sen har jag kort och gott legat i soffan och kollat på tv:n och kikat på datorn. Förträffligt härligt denna soliga söndag 🙂 Inget att klaga på!

Har suttit och kollat på Ironman South Africa live ( vinnaren såg helt oberörd ut när han kom i mål på sina dryga 8 timmar ) och kollat på Ironmanfilmer från Nice ( jag vet – jag är lite nördig ibland ). Men ibland kan man behöva få känna tävlingskänslan och få upp motivationen…..och en träningsspark i rumpan. Jag har youtubat och rekat tävlingsbanan i Nice. Framförallt cykelbanan. Det kommer bli 18 mil härlig cykelresa. Mycket upp och mycket ner och det är en rätt så tekniskt svår bana ( har jag hört från säkra källor ).

Jag känner att jag skulle behöva en liten spark i rumpan vad gäller träningen nu. Okej jag tränar en del men jag skulle behöva snäppa upp ett steg! Återigen!!! Jag måste sluta vara en fegis på träningarna. Det är dags att lägga i nästa växel! Det är cirka två månader kvar till årets första stora tävling – Ironman Nice. Då drar jag och 13 grabbar från SPIF ner och tävlar. Så nu är det Skärpning som gäller för mig!!!!

SPIF kommer tävla i nya dressar i år också. Jäklar vad snygga vi kommer vara på tävlingsbanan!!! Watch out!! 😉

JersyF-80x80

Hepp hepp!! IronmanHepp!!

0218_15118

20130414-174428.jpg

2 tankar på “Ironmanpepp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s