W:16 – Better than before – Intervaller på stadion

Onsdag är onsdag och det betyder löpträning med SPIF och Running Sweden. Tog mig en lätt jogg till norrtull och mötte upp gänget och coach Gylle. Passade på att gratta Gylle som sprang marathon i Wien under helgen och dundrade in med en jäkligt bra tid och PB!! HEJA GYLLE!!!! Jag önskar att jag också kunde springa en mara på den tiden 🙂

Gylle!!

Gylle!!

Vi gick igenom dagens pass som hette ” Better than before” och som bestod av 1 km intervaller i olika farter. Vi joggade lätt iväg mot Stockholms stadion där vi skulle springa intervallerna.

bild

 

Tyckte under uppvärmningen att mina ben kändes väldigt lätta. Det händer inte varje dag liksom. Vi körde lite löpskolning innan det var dags att köra igång med intervallerna. 1 km är 2,5 varv runt stadion.

Jag la mig i gruppen som skulle starta på 5 min/km för att sedan öka upp. 1,2,3 – PANG och vi var iväg. Hej och hå vad benen kändes lätta. Jag och Martin B sprang ihop och försök hålla samma fart. Kände mig jäkligt stark. Första kilometern gick lite snabbare än vad vi tänkt oss. 4:27 på första km. Okej!!! 30 sekunder snabbare än vad vi hade tänkt oss. Hmm Hmm!! Nu väntade 90 sekunders vila innan vi skulle ge oss iväg på nästa km. Nu skulle vi alltså öka farten och springa 10 sekunder snabbare på kilometern. Jaaaa då!!! Vi var starka. Andra km gick på ca 4:15. 60 sekunders vila sen var det dags för den tredje och sista kilometern….som nu alltså skulle gå ännu snabbare. Vi köttade och den sista km slutade på 4: 05. Bra jobbat av oss!!! Stade kom starkt bakom och duellerade i en spurt på slutet 😉

3 minuters vila!!

Sedan var det dags att göra samma sak igen. Vi sprang på ungefär samma tider som första omgången. Dvs ca 4:25, 4:15 och 4:05.Grymt!! Och det härliga var att jag inte kände mig överdrivet trött heller.

Tanken var att vi skulle hinna köra tre omgångar men tiden rusade iväg och vi hann avsluta med två stycken 1 kilometare. Vi sprang på dryga 4:20 och 4:05 på de två sista. Då började även benen ge sig till känna. Hejsan hoppsan mjölksyra.

Vi avslutade med en lugn nerjogg tillbaka till norrtull. Kort och gott kan jag sammanfatta dagens pass som jäkligt bra. Kände mig stark och lätt i kroppen. Jag känner att jag har blivit lite lättare i hela kroppen senaste tiden. Vad är hemligheten Bea?? Ja det kan man ju fråga sig?? Okej jag har slutat käka chokladbollar. Har inte ätit en ynkaste chokladboll på säkert en månad. Och jag har dragit ner på godiskonsumtionen ( fast det är jäkligt svårt ). Men jag känner att kroppen mår bra utan det och nu ska jag fortsätta stå emot trots att jag är en gottegris ( okej en dag i veckan ska jag äta godis ). Kämpa Bea!!! 🙂

Nu blir det viloläge i soffan med lite ResorbSport innan det är sängtajm. Imorgonbitti är det dags att hoppa i plurret för ett simpass innan jobbet. Tack för idag SPIF-gänget och Gylle!! Det var riktigt härlig stämning på träningen ikväll……och solen och vårvärmen gjorde oss sällskap hela kvällen! Lövely!!

Joel är taggad

Joel är taggad

IMG_8381 IMG_8382IMG_8383 IMG_8384 IMG_8385 IMG_8386 IMG_8387 IMG_8389 IMG_8390 IMG_8391 IMG_8392

20130417-211445.jpg

2 tankar på “W:16 – Better than before – Intervaller på stadion

  1. Hej hej! Hoppas allt är bra med dig, fasiken vad du krigar på! Tänkte kolla med dig var SPIF-gänget ska bo under IM Nice, ska själv köra loppet men har inte fixat något…suck. Hur flyger ni ner? Om du har tid så hade tips gärna mottagits :):) 20945@live.hhs.se /Marie

    • Hallå Marie!! Här är det bara bra. Hoppas allt är okej med dig också 🙂 Kul att du också ska köra Nice!!! 🙂 Vi kommer bo på lite olika ställen i ….Jag kommer bo med 3 av grabbarna som ska tävla……dock dålig koll på vart. Vi kommer även flyga ner olika dagar. Jag åker ner tisdagen den 18 juni med SAS. Ska kolla upp mer så kan jag återkomma till dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s