Dubbelpass löpning

Det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Dagens kaffe i solen uteblev och det blev istället en skön sovstund i soffan. Det är ju inte helt fel det heller. Kroppen behövde få vila. Har sedan grejat lite med hemsidan/bloggen. Vet inte riktigt hur jag vill ha den så den kan komma att ändras lite här framöver…..tills jag kommer på hur den ska vara.

Känner även att det är dags att ta lite nya bilder hos min gode vän och fotograf Johan Rosén. Alltid lika skoj att vara i fotostudion 🙂

Nu ikväll blev det dags att ta sig i kragen och ge sig ut på dagens andra träningspass – som även det var löpning. Planen var att spring milen men nu var tanken att farten skulle vara lite högre än under distanspasset idag. Jag är ju som alltid jäkligt trögstartad. Det tar några kilometer innan jag kommer igång på riktigt och ikväll var inget undantag. Efter cirka 3 km började jag få upp farten. Sen låg jag och sprang på mellan 4:45-4:37 min/km ( vilket är hyffsat snabbt för mig ) i dryga 7 km.

Det känns som att kroppen svarar bra på träningen just nu, så man får helt enkelt passa på att njuta av det. Nu blir det välförjänt vila i soffan ……igen. Jag har jag hört att det finns lördagsgodis och idag tackar jag inte nej till det!

Imorgonbitti är det dags för den sista 3 h spinningen med SPIF för våren. Eftersom vädret har varit lite upp och ner senaste tiden så la vi in några extra gånger nu i april. Jag kommer hålla i spinningen under morgondagen. Men det bjuds även på ett distanspass med cykeln om man känner för det. SPIF tillsammans med SCT kör gemensamma cykelpass från i år. Jag är så otroligt sugen på att cykla utomhus nu!!! Jag hoppas jag hinner få in något pass under kommande vecka.

IMG_6731

20130420-212221.jpg

20130420-212240.jpg

20130420-212249.jpg

20130420-212255.jpg

20130420-212301.jpg

20130420-212310.jpg

1 tanke på “Dubbelpass löpning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s