Hjälp!! Nu krånglar det!

Uppe med tuppen och äter gröt!! Laddar för 3 h timmar på spinningcykeln. Känner mig riktigt taggad och jag såg att vi blir ett bra gäng som är med och tränar idag.  Solen skiner ute så idag ska det tusan i mig bli sol och kaffehäng efter träningen. Punkt slut!! 🙂

Men nu är det något som blivit galet och som jag behöver lite hjälp med. När man klickar vidare in på bloggen från twitter och facebook via mobilen kommer man tydligen in på någon appsida med ett spel. Går man in via datorn är det inga problem. Fråga mig inte hur eller varför?? Är det någon som vet varför det blir så? Och hur gör jag för att få bort det? Det är helskumt.

Hjälp mottages tacksamt!!

//Tack på förhand

1 tanke på “Hjälp!! Nu krånglar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s