Cykla och cykla

Min cykelpremiär utomhus har tyvärr inte blivit av än. Det känns så där om jag ska vara helt ärlig. Men ibland så är det fullt upp med annat. Jag längtar efter att få testa Cervélon men även att få cykla lite på min racercykel. Det blir troligtvis den som kommer åka med ner när jag ska köra Ironman Nice. Men nu har jag bokat in onsdag eftermiddag för cykelträning. Som jag längtar!!! Har eventuellt planen att köra duathlontävling på lördag och då kan det ju vara bra att ha cyklat någon meter med cykeln ialla fall 🙂

Idag har det däremot blivit cykelträning med gamla pärlan. Först blev det en cykeltur ner till jobbet på Tegnérgatan, sen vidare ut till söder, sedan tog jag mig vidare och cyklade till Kungsholmen över en blåsig västerbro. Tillbaka till Tegnérgatan och sedan cyklade jag ut till Haga norra och Skanska för att köra muskelklass, vidare till Sturebadet Haga och som avslutning en härligt regnig cykeltur hem till Kungsholmen. Skönt att man är still så många minuter på dagarna 🙂

Nej nu tycker jag det kan bli onsdag så jag får ta mig ut med Cervélon på en premiärtur!!!! 🙂

20130422-210851.jpg

20130422-210856.jpg

20130422-210908.jpg

20130422-210945.jpg

20130422-210950.jpg

20130422-211001.jpg

20130422-211019.jpg

4 tankar på “Cykla och cykla

  1. Jaaaa ska bli så kul och höra vad du tycker om cervelon! 🙂

    Ska ni springa nå mer tidigt löppass i veckan? 🙂

  2. Cykelvägarna här är enligt mig riktigt fina. Fördelen är ju att man verkligen har naturen utanför dörren och väldigt nära till lantliga miljöer, något jag verkligen gillar med landsvägscyklingen.
    Otroligt inspirerande blogg du har förresten, började läsa runt lite..:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s