Det var varmt igår!

Det blev en väldigt varm yoga igårkväll. Jag valde att gå på den sista klassen kl 20.00. En skön avslut på dagen enligt mig. Termometern visade upp mot 47 grader vissa stunder. Hot hot hot!!! Men det är ju det som är själva grejen med bikramyoga. Men jag gillar värmen. Det var en riktigt bra klass igår. En grymt duktig yogalärare som skapade ett lugn i salen. Jag kände att jag verkligen kunde gå in i övningarna och släppa allt annat som händer runt omkring en. Fullt fokus! Det gäller att hitta ett lugnt i kroppen och komma in i andningen – som för övrigt skall ske genom näsan under nästan hela yogan.

Jag trodde kroppen skulle vara stel som en pinne men jag var förvånansvärt rörlig. Baksidan av kroppen, främst baksida lår är den delen som alltid är stelast och stramast på mig. Så var det även i igår. Baksida lår var den delen som var tyngst att jobba med. Jag fick kämpa rejält under vissa övningar samtidigt som det på något sätt är en skön känsla när man får stretcha ut kroppen.

Ungefär halva tiden ( 45 minuter ) gör man övningar ståendes. Sedan fortsätter man med att göra övningar liggandes på mattan – både på magen och på ryggen.

Jag känner verkligen att jag fick in ett bra yogapass igår. Det var precis vad min kropp och knopp behövde. Sov som en prinsessa inatt.

Nu är det äntligen onsdag vilket betyder att min Cervélopremiär är nära. Jobbar fram till lunch idag – sen drar jag ut på en cykelrunda!!! Jippi!!!!

20130424-055604.jpg

20130424-055611.jpg

20130424-055620.jpg

4 tankar på “Det var varmt igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s